برای درمان ترک پا چه کنیم؟

برای درمان ترک پا چه کنیم؟ _ چرم بازان _ محمد عبانژاد

هموطن عزیز و ارزشمند، سلام. شاید پیش خودمان بگوییم پوست پا به چشم نمی آید. ولی چنین نیست. داشتن پاشنه پا ترک خورده می تواند به اعتبار شما کنار همکاران یا دوستان لطمه بزند.خوشبختانه روشهای بسیار آسان برای از بین بردن ترک پا وجود دارد. برای درمان ترک پا تا انتهای مقاله همراه چرمبازان باشید.

پیش نیازهای درمان ترک پا

برای داشتن پوستی سالم در ناحیه پا ابتدا باید یکسری پیش نیازها را رعایت کنید. چنانچه این پیش نیازها رعایت نشوند؛ تلاشهای شما برای از بین بردن ترک پا نتیجه ی دلخواه نخواهد داد.

قبل از اینکه درمان ترک پا را شروع کنیم؛ بهتر است با عوامل و علتهای بوجود آمدن ترک پا آشنا شوید. برای این کار مقاله زیر را بخوانید.

بیشتر بدانید: علت ترک پا چیست؟

اندام متناسب برای رفع ترک پا

فردی که اندام چاق و اضافه وزن دارد، به پاهایش فشار بیش از اندازه وارد می شود. این فشار زیاد به مرور باعث ایجاد ترک پا می شود.

پس برای داشتن بدن سالم و پوستی شاداب، بدن فیت داشته باشید. نیاز نیست حتما بدنی مانند قهرمانان بدنسازی داشته باشید. بلکه بدن سالم و فیت کفایت می کند.

با وجود اضافه وزن هم می توان ترک پا را درمان کرد. منتهی زمان زیادی می برد.

برای رفع ترک پاها چه کنیم؟ _ charmbazan

کفش استاندارد برای درمان ترک پا

برای از بین بردن ترک پا، پوشیدن کفش استاندارد ضروری است. همه ما هر روز سرکار حاضر می شویم. اگر کفشمان استاندارد نباشد؛ تمامی تلاشها برای درمان ترک پا بی فایده خواهند بود.

نکته: رفع ترک پا یک روزه انجام نمی شود. بلکه باید یکسری کارها را به مدت یکی دوهفته انجام دهید.

مراحل درمان ترک پا

افراد و سایت های مختلف، روشهای متفاوتی برای ازبین بردن ترک پا معرفی کرده اند. ولیکن سایت چرم بازان برای رفع ترک پا یکسری مراحل معرفی می کند. این مراحل را بایستی به ترتیب دنبال کنید.

مرطوب کردن پاها

زمانیکه پوست پای شما ترک می خورد؛ درواقع به دلیل خشک بودن آن می باشد. پوست خشک در ناحیه پا دارای سلول های مرده هستند. هم چنین میکروب های مختلفی در آنجا جمع شده اند. پس باید پوست ترک خورده ی پا را لایه برداری کنیم. ولی لایه برداری پوست پا زمانیکه پا خشک است؛ کار اشتباهی می باشد. چاره کار چیست؟

برای مرطوب کردن پوست پاها ابتدا به حمام بروید. سپس طبق روال عادی به استحمام بپردازید. معمولا زمان حمام کردن معمولی ۱۵ دقیقه طول می کشد. در این زمان پوس پاهای شما به خوبی مرطوب می شود.

این روش هم زیارت است و هم تجارت.

لایه برداری پوست پا با سنگ پا

بعد از مرطوب شدن پوست پا، برای ازبین بردن ترک پا باید لایه برداری کنید. اینکار را به وسیله سنگ پا انجام دهید. قسمت هایی که بافت مرده و ضخیم دارند را با سنگ پا لایه برداری کنید.

معمولا در هفته دو یا سه بار سنگ پا کشیدن کفایت می کند. البته بعد از رفع ترک پا هفته ای یکبار سنگ پا کشیدن کافی می باشد.

سنگ پا برای درمان ترک پا _ چرم بازان

وازلین برای رفع ترک پا

بعد از اینکه پوست پایتان را با سنگ پا لایه برداری کردید؛ نوبت به وازلین می رسد. وازلین برای درمان ترک پا بسیار موثر است.

وازلین را شب نیم تا یک ساعت قبل از خوابیدن به پاهایتان بمالید. بعد با خیال راحت بخوابید. درطول شب وازلین به مرور جذب پاهای شما می شود.

اگر نگران روغنی شدن ملافه تختتان هستید، می توانید جورابی که راحت می باشد را بپوشید و بخوابید.

استفاده از کرم ترک پا

بعد از بیدار شدن از خواب می توانید از کرم ترک پا استفاده کنید. کرم ترک پا باعث می شود در تایم کاری پوست پایتان مرطوب بماند. لذا از ترک خوردن پوست پاها جلوگیری می کند.

برای ازبین بردن ترک پا این مراحل را به ترتیب و طی چند روز ادامه دهید. مطمعنا بعد از چند روز تغییرات را مشاهده خواهید کرد. بعد از دو هفته نباید هیچ ترک پایی داشته باشید.

بیشتر بدانید: بهداشت پاها شامل چه مواردی می شود؟

از بین بردن ترک پا با کرم _ چرمبازان

روشهای نادرست درمان ترک پا

همانطور که در اول اشاره کردیم. سایت های مختلف، روشهای متفاوتی برای درمان ترک پا معرفی کرده اند.این روشها مورد تایید سایت چرم بازان نیست.

برخی از این روشهای رفع ترک پا حتی اگر موثر هم باشند؛ توصیه نمی کنیم. علت این است که با عمل به روشهایی که معرفی کردیم بعد از چند روز مشکل ترک پایتان کاملا حل می شود. درواقع نیازی به هزینه اضافی یا روشهای خیلی خاص نیست.

  • رفع ترک پا با نوشابه
  • رفع ترک پاها با عسل
  • ازبین بردن ترک پا با شمع
  • رفع ترک پا با روغن نارگیل یا روغن زیتون
  • استفاده از موز برای ترک مچ پا
  • استفاده از آبلیمو
  • آرد برنج با عسل و سرکه
  • آب و نمک

مراجعه به پزشک

آیا برای ازبین بردن ترک پا باید به پزشک مراجعه کنیم؟ چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟

برای درمان ترک پا تحت شرایط خاص باید به پزشک مراجعه شود. به طور کلی باید در ۳ حالت برای رفع ترک پا به پزشک مراجعه شود.

  1. بعد از دو هفته ترکهای پا همچنان باقی بمانند.
  2. ترک های پا زخمی شوند.
  3. فردی که بیماری خاص مانند دیابت یا کم کاری تیرئید دارد.

مقاله ” راه های درمان ترک پا” چقدر مفید بود؟ چقدر با مراحل معرفی شده موافقید؟ شما برای از بین بردن ترک در ناحیه کف پاها چکار می کنید؟ کدام روش ها برای رفع ترک پاها امتحان کرده اید؟ لطفا دیدگاه خودتان را به اشتراک بگذارید.

سایت چرم بازان (charmbazan.com) را به دوستان و همکاران خود معرفی نمایید.

دوستدار شما

محمد عبانژاد: مدیر سایت چرم بازان

امتیاز 4.60 از 5 رای

این نوشته در پا ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوال دارید؟ کلیک کنید
×